Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

4η Ημερίδα Παγκόσμιας Αλληλεγγύης με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας


Πηγή: www.psuv.org.ve/

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΣΜΟ!

Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στις 19 Απριλίου του 2017, τιμά τα 207 χρόνια από την έναρξη των αγώνων για την ανεξαρτησία.

Σήμερα, μπροστά στη νέα επίθεση της αυτοκρατορίας και της ολιγαρχίας ενάντια στους λαούς της δικής μας Αμερικής, και ειδικότερα ενάντια στην Βενεζουέλα, επανακτάμε το δοξασμένο πνεύμα της 19ης Απριλίου, με τη δέσμευση να συνεχίσουμε βάζοντας πιο στέρεες βάσεις στο εγχείρημα του Μπολίβαρ και του Τσάβες: αυτό της κυρίαρχης πατρίδας και τη συνέχιση του αγώνα για την εδραίωση της δεύτερης και οριστικής ανεξαρτησίας μας.

 Ο ηρωικός, αξιοπρεπής και κυρίαρχος λαός μας, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερός απέναντι στις επεμβατικές επιδιώξεις και θα υπερασπιστεί με οποιοδήποτε τίμημα το δικαίωμα στην ελευθερία και την ανεξαρτησία. Θα συνεχίσει να οικοδομεί το μέλλον του προς την ειρήνη.

Με αυτό το πνεύμα, καλούμε όλες τις επαναστατικές, προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, που έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους και που επαγρυπνούν μπροστά στις πραγματικές απειλές που επικρέμονται πάνω από τη Βενεζουέλα, να μας συνοδεύσουν στην 4η Ημερίδα Παγκόσμιας Αλληλεγγύης με το λαό μας, η οποία θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Ούτε μπόρεσαν, ούτε και θα μπορέσουν μαζί μας, γιατί μας παρακινεί, όπως έλεγε ο Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες, η απεριόριστη αγάπη για την Πατρίδα, την Ζωή και την Ανθρωπότητα.


Θα νικήσουμε! ¡Venceremos!